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Comparing microwave- and water bath-thawed starch-based sauces: Infrared thermography, rheology and microstructure | 216 |
octubre 2023 | noviembre 2023 | diciembre 2023 | enero 2024 | febrero 2024 | marzo 2024 | abril 2024 | |
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Comparing microwave- and water bath-thawed starch-based sauces: Infrared thermography, rheology and microstructure | 0 | 0 | 2 | 3 | 3 | 0 | 0 |
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Estados Unidos | 139 |
Alemania | 23 |
Francia | 13 |
China | 12 |
Suecia | 7 |
Irlanda | 6 |
España | 4 |
Vietnam | 3 |
India | 2 |
Canadá | 1 |
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Ashburn | 69 |
Dublin | 6 |
Louisville | 5 |
Villeurbanne | 4 |
Alameda | 3 |
Beijing | 3 |
Boardman | 3 |
Grenoble | 3 |
Hanoi | 3 |
Nanjing | 3 |