Visualizaciones | |
---|---|
Improvement of a culinary recipe by applying sensory analysis: Design of the New Tarte Tatin | 213 |
julio 2024 | agosto 2024 | septiembre 2024 | octubre 2024 | noviembre 2024 | diciembre 2024 | enero 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Improvement of a culinary recipe by applying sensory analysis: Design of the New Tarte Tatin | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 5 |
Visualizaciones | |
---|---|
-García;Barreto;Iborra - Improvement of a culinary recipe by applying sensory analysis: Design of ....pdf | 185 |
Visualizaciones | |
---|---|
Estados Unidos | 99 |
Alemania | 22 |
España | 19 |
China | 18 |
Francia | 15 |
Colombia | 6 |
Suecia | 6 |
Canadá | 5 |
Irlanda | 4 |
Brasil | 2 |
Visualizaciones | |
---|---|
Ashburn | 35 |
Valencia | 7 |
Boardman | 6 |
Louisville | 6 |
Mountain View | 6 |
San Isidro | 6 |
Montréal | 5 |
Dublin | 4 |
Frankfurt | 4 |
Hangzhou | 4 |