Visualizaciones | |
---|---|
Effect of brine thawing/salting on endogenous enzyme activity and sensory quality of Iberian dry-cured ham | 242 |
junio 2024 | julio 2024 | agosto 2024 | septiembre 2024 | octubre 2024 | noviembre 2024 | diciembre 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Effect of brine thawing/salting on endogenous enzyme activity and sensory quality of Iberian dry-cured ham | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Visualizaciones | |
---|---|
MÓNICA FLORES;MARÍA CONCEPCIÓN ARISTOY ALBERT;Barat - Effect of brine thawing/salting on endogen....pdf | 3 |
Visualizaciones | |
---|---|
Estados Unidos | 144 |
China | 29 |
Francia | 25 |
Alemania | 16 |
España | 9 |
Irlanda | 4 |
Suecia | 4 |
Canadá | 2 |
Brasil | 1 |
Finlandia | 1 |
Visualizaciones | |
---|---|
Ashburn | 81 |
Louisville | 13 |
Alameda | 9 |
Grenoble | 9 |
Beijing | 7 |
Valencia | 6 |
Hangzhou | 5 |
Dublin | 4 |
Zhengzhou | 4 |
Des Moines | 3 |