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Predicting Gilthead Sea Bream (Sparus aurata) Freshness by a Novel Combined Technique of 3D Imaging and SW-NIR Spectral Analysis

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Predicting Gilthead Sea Bream (Sparus aurata) Freshness by a Novel Combined Technique of 3D Imaging and SW-NIR Spectral Analysis

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Ivorra Martínez, E.; Verdú Amat, S.; Sánchez Salmerón, AJ.; Grau Meló, R.; Barat Baviera, JM. (2016). Predicting Gilthead Sea Bream (Sparus aurata) Freshness by a Novel Combined Technique of 3D Imaging and SW-NIR Spectral Analysis. Sensors. 16(10):1-14. https://doi.org/10.3390/s16101735

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/92408

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Título: Predicting Gilthead Sea Bream (Sparus aurata) Freshness by a Novel Combined Technique of 3D Imaging and SW-NIR Spectral Analysis
Autor: Ivorra Martínez, Eugenio Verdú Amat, Samuel Sánchez Salmerón, Antonio José Grau Meló, Raúl Barat Baviera, José Manuel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería de Sistemas y Automática - Departament d'Enginyeria de Sistemes i Automàtica
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] A technique that combines the spatial resolution of a 3D structured-light (SL) imaging system with the spectral analysis of a hyperspectral short-wave near infrared system was developed for freshness predictions of ...[+]
Palabras clave: Hyperspectral imaging , 3D segmentation , 3D structured light , SW-NIR , Fish freshness
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Sensors. (issn: 1424-8220 )
DOI: 10.3390/s16101735
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: http://doi.org/10.3390/s16101735
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//RTA2012-00062-C04-02/ES/Nuevas técnicas de manipulación usando sensorización integrada para la estimación de propiedades y determinación automática de la calidad y sanidad de la producción agroalimentaria en líneas de inspección y manipulación (MANI-DACSA)/
Agradecimientos:
This work has been partially funded by the Instituto Nacional de Investigacion y Tecnologia Agraria y Alimentaria de Espana (INIA Spanish National Institute for Agriculture and Food Research and Technology) through research ...[+]
Tipo: Artículo

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