- -

Rabbit milk: A review of quantity, quality and non-dietary affecting factors

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Rabbit milk: A review of quantity, quality and non-dietary affecting factors

Mostrar el registro completo del ítem

Maertens, L.; Lebas, F.; Szendro, Z. (2006). Rabbit milk: A review of quantity, quality and non-dietary affecting factors. World Rabbit Science. 14(4). https://doi.org/10.4995/wrs.2006.565

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/9560

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Rabbit milk: A review of quantity, quality and non-dietary affecting factors
Autor: Maertens, L. Lebas, F. Szendro, ZS.
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] This literature review focuses on the milk yield and milk composition of rabbits and the non-nutritional factors affecting both quantity and quality. Actual highly efficient hybrid does have an average daily milk yield ...[+]
Palabras clave: Rabbit , Milk , Quantity , Quality , Affecting factors , Review
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
World Rabbit Science. (issn: 1257-5011 ) (eissn: 1989-8886 )
DOI: 10.4995/wrs.2006.565
Editorial:
World Rabbit Science. ICTA. UPV
Versión del editor: https://doi.org/10.4995/wrs.2006.565
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem