Tejedor García, Ana Athenea
Loading...
Organizational Units
Organizational Unit
Job Title
ORCID
Panorama page
person.page.panorama
Name
Email Address
1 results
Search Results
Now showing 1 - 1 of 1
- PublicationDesenvolupament, posada a punt i avaluació econòmica d'un procés d'elaboració de cervesa casolana(Universitat Politècnica de València, 2021-09-27) Tejedor García, Ana Athenea; Arques Sanz, Antonio; Instituto Universitario Mixto de Tecnología Química; Departamento de Ingeniería Textil y Papelera; Escuela Politécnica Superior de Alcoy; Grupo de Procesos de Oxidación Avanzada[CA] L’objectiu del present projecte és dissenyar un procediment d’elaboració de cervesa, amb vista a la seua producció per a 400 persones, que puga ser reproduït per alumnes de la Universitat Politècnica de València. En un primer moment s’elaboraran diversos tipus de cerveses amb kits comercials, amb la finalitat d’avaluar les dificultats que es poden trobar al llarg del procés d’elaboració, a més d’avaluar quines són les anàlisis de qualitat necessaris i en què parts del procés han de dur-se a terme per a comprovar que s’ha obtingut el resultat esperat. Després de realitzar aquests experiments redactarà un llistat amb els materials necessaris per a la seua elaboració a major escala, dissenyant també una recepta amb matèries primeres independents als kits estudiats, amb la finalitat de subministrar a 400 persones. Es dissenyarà el procediment experimental des de l’adquisició de la matèria primera fins a l’embotellat, incloent els fermentadors que s’utilitzaran. Amb tot això, es realitzarà un estudi econòmic de cost necessari per a la seua elaboració, a més de l’amortització per litre de cervesa elaborat, tant per a la part experimental inicial com per a la recepta calculada, així com un estudi detallat de la legislació i les mesures de protecció a emprar.