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Effects of ultrasonic treatments in orange juice processing

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Effects of ultrasonic treatments in orange juice processing

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Valero, M.; Recrosio, N.; Saura, D.; Muñoz, N.; Martí, N.; Lizama Abad, V. (2007). Effects of ultrasonic treatments in orange juice processing. Journal of Food Engineering. 80(2):509-516. doi:10.1016/j.jfoodeng.2006.06.009

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/102106

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Metadatos del ítem

Título: Effects of ultrasonic treatments in orange juice processing
Autor: Valero, M. Recrosio, N. Saura, D. Muñoz, N. Martí, N. Lizama Abad, Victoria
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The influence of ultrasound and conventional heating under different processing conditions on the inactivation and potential subsequent growth of micro-organisms in orange juice was investigated. Although a limited ...[+]
Palabras clave: Food processing , Non-thermal technologies , Ultrasound , Orange juice , Citrus juice , Hurdle technology
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2006.06.009
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2006.06.009
Tipo: Artículo

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