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Antimicrobial potential of LEGUMES extracts against foodborne pathogens: A review

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Antimicrobial potential of LEGUMES extracts against foodborne pathogens: A review

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Pina Pérez, MC.; Ferrús Pérez, MA. (2018). Antimicrobial potential of LEGUMES extracts against foodborne pathogens: A review. Trends in Food Science & Technology. 72:114-124. doi:10.1016/j.tifs.2017.12.007

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/102706

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Metadatos del ítem

Título: Antimicrobial potential of LEGUMES extracts against foodborne pathogens: A review
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Background: Alternative protein sources are being investigated in response to increasing consumer demand for innovative and healthy food products of vegetable origin to replace non-sustainable animal exploitation. ...[+]
Palabras clave: Antimicrobial potential , Antioxidants, Proteins , Peptides , Legumes , Pulses , Novel food
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Trends in Food Science & Technology. (issn: 0924-2244 )
DOI: 10.1016/j.tifs.2017.12.007
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2017.12.007
Tipo: Artículo

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