Mostrar el registro completo del ítem
Cubero-García, S.; Albert Gil, FE.; Prats-Montalbán, JM.; Fernandez-Pacheco, DG.; Blasco Ivars, J.; Aleixos Borrás, MN. (2018). Application for the estimation of the standard citrus colour index (CCI) using image processing in mobile devices. Biosystems Engineering. 167:63-74. https://doi.org/10.1016/j.biosystemseng.2017.12.012
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/104543
Título: | Application for the estimation of the standard citrus colour index (CCI) using image processing in mobile devices | |
Autor: | Cubero-García, Sergio Fernandez-Pacheco, Daniel G. Blasco Ivars, José | |
Entidad UPV: |
|
|
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] The collection of oranges normally begins before they have reached the typical orange colour. Moreover, citrus fruits are subjected to certain degreening treatments that depend on the standard citrus colour index (CCI) ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | https://doi.org/10.1016/j.biosystemseng.2017.12.012 | |
Código del Proyecto: |
|
|
Agradecimientos: |
|
|
Tipo: |
|