- -

Application for the estimation of the standard citrus colour index (CCI) using image processing in mobile devices

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Application for the estimation of the standard citrus colour index (CCI) using image processing in mobile devices

Mostrar el registro completo del ítem

Cubero-García, S.; Albert Gil, FE.; Prats-Montalbán, JM.; Fernandez-Pacheco, DG.; Blasco Ivars, J.; Aleixos Borrás, MN. (2018). Application for the estimation of the standard citrus colour index (CCI) using image processing in mobile devices. Biosystems Engineering. 167:63-74. doi:10.1016/j.biosystemseng.2017.12.012

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/104543

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Application for the estimation of the standard citrus colour index (CCI) using image processing in mobile devices
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Mecanización y Tecnología Agraria - Departament de Mecanització i Tecnologia Agrària
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Gráfica - Departament d'Enginyeria Gràfica
Universitat Politècnica de València. Departamento de Estadística e Investigación Operativa Aplicadas y Calidad - Departament d'Estadística i Investigació Operativa Aplicades i Qualitat
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The collection of oranges normally begins before they have reached the typical orange colour. Moreover, citrus fruits are subjected to certain degreening treatments that depend on the standard citrus colour index (CCI) ...[+]
Palabras clave: Mobile device , Android , Smartphone , Colour analysis , Citrus fruits , Colour Citrus Index estimation , In-field conditions
Derechos de uso: Embargado
Fuente:
Biosystems Engineering. (issn: 1537-5110 )
DOI: 10.1016/j.biosystemseng.2017.12.012
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.biosystemseng.2017.12.012
Agradecimientos:
This work was partially funded by INIA and FEDER funds through research project RTA2015-00078-00-00.
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem