- -

DIALLEL CROSSBREEDING EXPERIMENT IN DANISH AND HUNGARIAN MEAT RABBITS 2. QUALITY EVALUATION, DISSECTION, AND CHEMICAL ANALYSIS OF CARCASSES

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

DIALLEL CROSSBREEDING EXPERIMENT IN DANISH AND HUNGARIAN MEAT RABBITS 2. QUALITY EVALUATION, DISSECTION, AND CHEMICAL ANALYSIS OF CARCASSES

Mostrar el registro completo del ítem

Jensen, N.; Jensen, J.; Sorensen, P.; Szendrö, Z. (1996). DIALLEL CROSSBREEDING EXPERIMENT IN DANISH AND HUNGARIAN MEAT RABBITS 2. QUALITY EVALUATION, DISSECTION, AND CHEMICAL ANALYSIS OF CARCASSES. http://hdl.handle.net/10251/10461.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/10461

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: DIALLEL CROSSBREEDING EXPERIMENT IN DANISH AND HUNGARIAN MEAT RABBITS 2. QUALITY EVALUATION, DISSECTION, AND CHEMICAL ANALYSIS OF CARCASSES
Autor:
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The two rabbit meat breeds, Danish White (O}, represented by a 3-way cross of 3 lines from the Danish lnstitute of Animal Science (DIAS), and Pannon White (H), represented by a synthetic breed from the Pannon ...[+]


[FR] L 'essai a porté sur le croisement dial/ele de deux lapins de races a viande : le Danois Blanc (D) issu d'un croisement a trois voies entre trois lignées provenant du Danish lnstitute of Animal Science et le ...[+]
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial (by-nc)
Fuente:
(issn: 1257-5011 ) (eissn: 1989-8886 )
Editorial:
World Rabbit Science. ICTA. UPV
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem