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Pérez, J.; Lebas, F.; Gidenne, T.; Maertens, L.; Xiccato, G.; Parigi-Bini, R.; Dalle Zotte, A.... (1995). EUROPEAN REFERENCE METHOD FOR IN VIVO DETERMINATION OF DIET DIGESTIBILITY IN RABBITS. World Rabbit Science. 3(1). https://doi.org/10.4995/wrs.1995.239
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/10523
Título: | EUROPEAN REFERENCE METHOD FOR IN VIVO DETERMINATION OF DIET DIGESTIBILITY IN RABBITS | |
Autor: | Pérez, J.M. Lebas, F. Gidenne, T. Maertens, L. Xiccato, G. Parigi-Bini, R. Dalle Zotte, A. Cossu, M.E. Carazzolo, A. Villamide, M.J. Carabaño, R. Fraga, M.J. Ramos, M.A. Cervera Fras, Mª Concepción Fernández, J. Falcao e Cunha, L. Bengala Freire, J. | |
Entidad UPV: |
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Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] This paper describes a standardized method for
in vivo determination of total digestibility in rabbits. This
method was working out within the European Group on
Rabbit Nutrition (EGRAN) which involves six ...[+]
[FR] Ce texte a pour objet de décrire une méthode standardisée
de mesure de la digestibilité totale des aliments chez le lapin.
Cette méthode a éfé élaborée en commun au sein du Groupe
Européen de Nutrition Cunicole ...[+]
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Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
Fuente: |
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DOI: |
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Editorial: |
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Versión del editor: | https://doi.org/10.4995/wrs.1995.239 | |
Tipo: |
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