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Membrane fouling in whey processing and subsequent cleaning with ultrasounds for a more sustainable process

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Membrane fouling in whey processing and subsequent cleaning with ultrasounds for a more sustainable process

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Luján Facundo, MJ.; Mendoza Roca, JA.; Cuartas Uribe, BE.; Alvarez Blanco, S. (2017). Membrane fouling in whey processing and subsequent cleaning with ultrasounds for a more sustainable process. Journal of Cleaner Production. 143:804-813. https://doi.org/10.1016/j.jclepro.2016.12.043

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/105479

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Título: Membrane fouling in whey processing and subsequent cleaning with ultrasounds for a more sustainable process
Autor: Luján Facundo, María José Mendoza Roca, José Antonio Cuartas Uribe, Beatriz Elena Alvarez Blanco, Silvia
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Química y Nuclear - Departament d'Enginyeria Química i Nuclear
Fecha difusión:
Fecha de fin de embargo: 2019-02-01
Resumen:
[EN] Cost reduction and minimization of environmental impacts, based on by-product recovery, is the objective of applying the ultrafiltration technology for the treatment of cheese whey. In this work, ultrafiltration process ...[+]
Palabras clave: Ultrasounds , Ultrafiltration , Model dairy solutions , Fouling , Membrane cleaning
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Journal of Cleaner Production. (issn: 0959-6526 )
DOI: 10.1016/j.jclepro.2016.12.043
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://doi.org/10.1016/j.jclepro.2016.12.043
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//CTM2010-20186/ES/TECNICAS NO CONVENCIONALES PARA LA LIMPIEZA DE MEMBRANAS DE ULTRAFILTRACION APLICADAS EN LA INDUSTRIA ALIMENTARIA/
Agradecimientos:
This work was supported by the Spanish Ministry of Science and Innovation (CTM 2010-20.186).
Tipo: Artículo

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