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Influence of ultrasound-assisted air-drying and conventional air-drying on the activity of apple enzymes

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Influence of ultrasound-assisted air-drying and conventional air-drying on the activity of apple enzymes

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Rodrigues, S.; Fernandes, FAN.; García Pérez, JV.; Cárcel Carrión, JA. (2017). Influence of ultrasound-assisted air-drying and conventional air-drying on the activity of apple enzymes. Journal of Food Processing and Preservation. 41(2):1-9. https://doi.org/10.1111/jfpp.12832

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/105853

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Título: Influence of ultrasound-assisted air-drying and conventional air-drying on the activity of apple enzymes
Autor: Rodrigues, S. Fernandes, Fabiano A. N. García Pérez, José Vicente Cárcel Carrión, Juan Andrés
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The influence of ultrasound-assisted air-drying and conventional air-drying on polyphenoloxidase, peroxidase, pectin methylestearase and peroxidase ascorbate of red apples was evaluated. Drying was carried out at ...[+]
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Food Processing and Preservation. (issn: 0145-8892 )
DOI: 10.1111/jfpp.12832
Editorial:
Blackwell Publishing
Versión del editor: https://doi.org/10.1111/jfpp.12832
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//DPI2012-37466-C03-03/ES/APLICACION DE LOS ULTRASONIDOS DE POTENCIA EN LA INTENSIFICACION DE PROCESOS DE SECADO A BAJA TEMPERATURA. ANALISIS DEL PROCESO Y EFICACIA ENERGETICA/
Agradecimientos:
The authors thank CNPq for the financial support and the award of a scholarship. They also acknowledge the financial support of the Spanish Ministerio de Economia y Competitividad and FEDER (Ref. DPI2013-37466-C03-03).
Tipo: Artículo

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