- -

Mathematical modeling, non-destructive analysis and a gas chromatographic method for headspace oxygen measurement of modified atmosphere packaged soy bread

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Mathematical modeling, non-destructive analysis and a gas chromatographic method for headspace oxygen measurement of modified atmosphere packaged soy bread

Mostrar el registro completo del ítem

Pascall, MA.; Fernandez, U.; Gavara Clemente, R.; Allafi, A. (2008). Mathematical modeling, non-destructive analysis and a gas chromatographic method for headspace oxygen measurement of modified atmosphere packaged soy bread. Journal of Food Engineering. 86(4):501-507. doi:10.1016/j.jfoodeng.2007.11.001

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/106869

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Mathematical modeling, non-destructive analysis and a gas chromatographic method for headspace oxygen measurement of modified atmosphere packaged soy bread
Autor: Pascall, Melvin A. Fernandez, Ursula GAVARA CLEMENTE, RAFAEL Allafi, Ahmad
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] This study compared a mathematic model, non-destructive headspace analysis and gas chromatographic methods to monitor the oxygen concentration in modified atmosphere packaged soy bread with and without calcium propionate ...[+]
Palabras clave: Soy bread , Mold and yeast , Modified atmosphere packaging , Aerobic plate count , Non-destructive oxygen headspace monitoring
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2007.11.001
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2007.11.001
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem