- -

Consumer profile analysis for different types of meat in Spain

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Consumer profile analysis for different types of meat in Spain

Mostrar el registro completo del ítem

Escribá Pérez, C.; Baviera-Puig, A.; Buitrago Vera, JM.; Montero De Vicente, L. (2017). Consumer profile analysis for different types of meat in Spain. Meat Science. 129:120-126. doi:10.1016/j.meatsci.2017.02.015

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/107386

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Consumer profile analysis for different types of meat in Spain
Autor: Escribá Pérez, Carmen Baviera-Puig, Amparo Buitrago Vera, Juan Manuel Montero De Vicente, Luis
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Economía y Ciencias Sociales - Departament d'Economia i Ciències Socials
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] It is important to analyse the consumer profile of each type of meat to better adapt the marketing mix to each one. To this end, we examined the average consumption frequency of different types of meat based on two ...[+]
Palabras clave: Food-related lifestyle (FRL) , Consumption patterns , Health , Sociodemographic characteristics , Fresh meat , Marketing mix
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Meat Science. (issn: 0309-1740 )
DOI: 10.1016/j.meatsci.2017.02.015
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2017.02.015
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem