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Sweet and nonsweet taste discrimination of nectarines using visible and near-infrared spectroscopy

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Sweet and nonsweet taste discrimination of nectarines using visible and near-infrared spectroscopy

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Cortes-Lopez, V.; Cubero, S.; Aleixos Borrás, MN.; Blasco Ivars, J.; Talens Oliag, P. (2017). Sweet and nonsweet taste discrimination of nectarines using visible and near-infrared spectroscopy. Postharvest Biology and Technology. 133:113-120. https://doi.org/10.1016/j.postharvbio.2017.07.015

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/108065

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Metadatos del ítem

Título: Sweet and nonsweet taste discrimination of nectarines using visible and near-infrared spectroscopy
Autor: Cortes-Lopez, Victoria Cubero, Sergio Aleixos Borrás, María Nuria Blasco Ivars, José Talens Oliag, Pau
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Gráfica - Departament d'Enginyeria Gràfica
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Departamento de Mecanización y Tecnología Agraria - Departament de Mecanització i Tecnologia Agrària
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The feasibility of using visible and near-infrared spectroscopy technology combined with multivariate analysis to discriminate cv. 'Big Top' and cv. 'Diamond Ray' nectarines has been studied. These varieties are very ...[+]
Palabras clave: Nectarine , Sweet taste , Nonsweet taste , Visible and near-infraed spectroscopy , Discrimination , Chemometrics
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Postharvest Biology and Technology. (issn: 0925-5214 )
DOI: 10.1016/j.postharvbio.2017.07.015
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.postharvbio.2017.07.015
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GV//AICO/2015/122/
...[+]
info:eu-repo/grantAgreement/GV//AICO/2015/122/
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//RTA2015-00078-00-00/ES/Sistemas no destructivos para la determinación automática de la calidad interna de frutas en línea utilizando métodos ópticos e información espectral/
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//RTA2012-00062-C04-03/ES/Nuevas técnicas de inspección basadas en visión por computador multiespectral para la estimación de propiedades y determinación automática de la calidad y sanidad de la producción agroalimentaria en líneas de inspección y manipulación (VIS-DACSA)/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//AICO%2F2015%2F122/
info:eu-repo/grantAgreement/INIA//RTA2015-00078-00-00/
info:eu-repo/grantAgreement/MECD//FPU13%2F04202/ES/FPU13%2F04202/
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Agradecimientos:
This work was partially funded by the Generalitat Valenciana through the project AICO/2015/122 and by the INIA and FEDER funds through projects RTA2012-00062-C04-03 and RTA2015-00078-00-00. Victoria Cortes Lopez thanks the ...[+]
Tipo: Artículo

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