- -

Uncovering tomato quantitative trait loci and candidate genes for fruit cuticular lipid composition using the Solanum pennellii introgression line population

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Uncovering tomato quantitative trait loci and candidate genes for fruit cuticular lipid composition using the Solanum pennellii introgression line population

Mostrar el registro completo del ítem

Fernández Moreno, JP.; Levy-Samoha, D.; Malitsky, S.; Monforte Gilabert, AJ.; Orzáez Calatayud, DV.; Aharoni, A.; Granell Richart, A. (2017). Uncovering tomato quantitative trait loci and candidate genes for fruit cuticular lipid composition using the Solanum pennellii introgression line population. Journal of Experimental Botany. 68(11):2703-2716. doi:10.1093/jxb/erx134

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/108090

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Uncovering tomato quantitative trait loci and candidate genes for fruit cuticular lipid composition using the Solanum pennellii introgression line population
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Conservación y Mejora de la Agrodiversidad Valenciana - Institut Universitari de Conservació i Millora de l'Agrodiversitat Valenciana
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario Mixto de Biología Molecular y Celular de Plantas - Institut Universitari Mixt de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The cuticle is a specialized cell wall layer that covers the outermost surface of the epidermal cells and has important implications for fruit permeability and pathogen susceptibility. In order to decipher the genetic ...[+]
Palabras clave: Cuticle , Cuticular waxes , Cutin monomers , Introgression line population , Tomato fruit, Quantitative trait loci
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Journal of Experimental Botany. (issn: 0022-0957 )
DOI: 10.1093/jxb/erx134
Editorial:
Oxford University Press
Versión del editor: http://doi.org/10.1093/jxb/erx134
Código del Proyecto: info:eu-repo/grantAgreement/EC/H2020/634561/EU
Agradecimientos:
Research at the IBMCP was supported by the Spanish Ministry of Education and Culture (BIO2013-42193-R) and H2020 TRADITOM (634561). AA, AG, and J-PF-M thank COST FA1106 Quality Fruit for STSM and networking activities. ...[+]
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem