- -

Assessing heat treatment of chicken breast cuts by impedance spectroscopy

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Assessing heat treatment of chicken breast cuts by impedance spectroscopy

Mostrar el registro completo del ítem

Schmidt, F.; Fuentes López, A.; Masot Peris, R.; Alcañiz Fillol, M.; Laurindo, J.; Barat Baviera, JM. (2017). Assessing heat treatment of chicken breast cuts by impedance spectroscopy. Food Science and Technology International. 23(2):110-118. https://doi.org/10.1177/1082013216659609

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/109804

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Assessing heat treatment of chicken breast cuts by impedance spectroscopy
Autor: Schmidt, F.C. Fuentes López, Ana Masot Peris, Rafael Alcañiz Fillol, Miguel Laurindo, J.B. Barat Baviera, José Manuel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Electrónica - Departament d'Enginyeria Electrònica
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The aim of this work was to develop a new system based on impedance spectroscopy to assess the heat treatment of previously cooked chicken meat by two experiments; in the first, samples were cooked at different ...[+]
Palabras clave: Thermal processing , Impedance spectroscopy , Chicken , Non-destructive system
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Food Science and Technology International. (issn: 1082-0132 )
DOI: 10.1177/1082013216659609
Editorial:
SAGE Publications
Versión del editor: http://doi.org/ 10.1177/1082013216659609
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2010-20539/ES/DESARROLLO DE SENSORES ELECTRONICOS Y FOTONICOS PARA EL ANALISIS Y CONTROL DE PRODUCTOS Y PROCESOS CARNICOS Y DE LA PESCA/
Agradecimientos:
The author(s) disclosed receipt of the following financial support for the research, authorship, and/or publication of this article: The authors gratefully acknowledge that the experiment reported herein was financially ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem