- -

Designing dairy desserts for weight management: Structure, physical properties and in vitro gastric digestion

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Designing dairy desserts for weight management: Structure, physical properties and in vitro gastric digestion

Mostrar el registro completo del ítem

Borreani, JAA.; Llorca Martínez, ME.; Quiles Chuliá, MD.; Hernando Hernando, MI. (2017). Designing dairy desserts for weight management: Structure, physical properties and in vitro gastric digestion. Food Chemistry. 220:137-144. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.09.202

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/110334

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Designing dairy desserts for weight management: Structure, physical properties and in vitro gastric digestion
Autor: Borreani, Jennifer Alexandra Audrey Llorca Martínez, Mª Empar Quiles Chuliá, Mª Desamparados Hernando Hernando, Mª Isabel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The first aim of this study was to observe the effect of adding dairy proteins and reducing the cream content in order to obtain healthier dairy desserts for use in weight management. The extra-whey protein low-cream ...[+]
Palabras clave: Dairy dessert , Dairy proteins , In vitro digestion , Microstructure , SDS-PAGE , Texture
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Chemistry. (issn: 0308-8146 )
DOI: 10.1016/j.foodchem.2016.09.202
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.09.202
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2012-36753-C02-02/ES/FORMULACION DE ALIMENTOS CON HIDROCOLOIDES DE EFECTO SACIANTE. REOLOGIA, ESTRUCTURA Y PERCEPCION SENSORIAL Y DEL CONSUMIDOR. ESTUDIO DE TRAYECTORIA ORAL Y DIGESTION IN VITRO/
Agradecimientos:
This work was supported by the Spanish Ministry of the Economy and Competitiveness (AGL2012-36753-C02) and by EU FEDER funds.
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem