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Women Chefs' Access Barriers to Michelin Stars: A Case-Study Based Approach

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Women Chefs' Access Barriers to Michelin Stars: A Case-Study Based Approach

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Haddaji, M.; Albors Garrigós, J.; García-Segovia, P. (2017). Women Chefs' Access Barriers to Michelin Stars: A Case-Study Based Approach. Journal of Culinary Science & Technology (Online). 15(4):320-338. doi:10.1080/15428052.2017.1289133

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/110504

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Metadatos del ítem

Título: Women Chefs' Access Barriers to Michelin Stars: A Case-Study Based Approach
Autor: Haddaji, Majd Albors Garrigós, José García-Segovia, Purificación
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Organización de Empresas - Departament d'Organització d'Empreses
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The higher the status in the "haute cuisine" field, the fewer women are employed in prestigious positions. Although cooking is considered a feminine competence, it becomes masculine when it is considered a professional ...[+]
Palabras clave: Gender barriers ,  Haute cuisine , Michelin stars , Success factors , Women chefs
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Culinary Science & Technology (Online). (eissn: 1542-8044 )
DOI: 10.1080/15428052.2017.1289133
Editorial:
Taylor & Francis
Versión del editor: https://doi.org/10.1080/15428052.2017.1289133
Tipo: Artículo

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