Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.advisor | Trull Domínguez, Óscar | es_ES |
dc.contributor.author | Montoro Folgado, Carmen Paola | es_ES |
dc.date.accessioned | 2018-10-17T14:54:25Z | |
dc.date.available | 2018-10-17T14:54:25Z | |
dc.date.created | 2018-09-28 | |
dc.date.issued | 2018-10-17 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10251/110746 | |
dc.description.abstract | [ES] Este Trabajo Final de Grado consiste en el plan de empresa necesario para la creación de la empresa que ofrece servicios de restauración en casa a través de una aplicación móvil. En este se hace un análisis total del entorno (tanto el micro como el macro entorno). Se analizan todos los punto débiles como las oportunidades de este negocio viendo así los inconvenientes que podrían encontrarse a la hora de desarrollarla. Asimismo, en este Trabajo Final de Grado se explica todo lo que se ha llevado a cabo para la puesta en marcha de la misma (plan de operaciones, plan de marketing, la organización interna de la empresa y de los puestos de trabajo), y por último se hace una explicación del plan financiero, explicando el modo en el que la empresa obtendrá beneficios, los costes y beneficios previstos, el análisis de los balances provisionales y análisis de rentabilidad. | es_ES |
dc.description.abstract | [EN] This Final degree work consists of the business plan necessary for the creation of the company that offers home catering services through a mobile application. It makes a total analysis of the environment (both the micro and the macro environment). All the weak points are analyzed as the opportunities of this business, thus seeing the inconveniences that could be found when developing it. Moreover, this Final degree work explains everything that has been carried out to implement it (plan of operations, marketing plan, internal organization of the company and jobs), and finally It makes an explanation of the financial plan, explaining the way in which the company will obtain benefits, the expected costs and benefits, the analysis of the provisional balance sheets and analysis of profitability. | es_ES |
dc.description.abstract | [CA] El present treball, consistix en un pla de negoci per a una empresa de servicis de restauració en llars particular s través d’una plataforma informática. Hui en dia és quasi imposible que algú no faça ús del seu telèfon móvil, per això i junt amb l’auge del servicis que es presten a través del smartphones, cada vegada apareixen més empreses que funcionen a través d’ells. Aquest projecte, consisteix en crear, una aplicación móvil crida meet&eat, per mitjà de la queal les persones que es registren en ella pugen, per una banda, oferir la seua casa per ha que baja gent a menjar, i per el altre costat, poder reservar lloc per a menjar a casa de les persones que oferixen el servei. Amb auxó es creará una empresa que realitze la gestió integral de les comandes, obtenint comissions de la gestió. La idea sorgix amb la necesitat de cobrir un buit que les empresas actuals no eferixen. Per un banda, tracta de facilitar als treballaors el haver que menjar sols en algún restaurant i el que això comporta, es ha dir, gastar-se més diners i menjar pitjor. Per altra banda, tarcta d’ajudar a les persones que oferisquen el ser servici de restauració a poder generar ingresos, en el cas que per exemple estiguen en desocupació. Amb aquest sistema, facilitará també la posisbilitat de poder probar de forma artesana el menjar típic de cada zona, en les regions més turístiques, com podría ser el cas de València, a un preu prou asequible Encara que la idea sorgisca a València, al ser un servici oferit online, es pordrà estendre a altres llocs. Amb la creació d’esta empresa, es tracta de potencia l’economía col.laborativa que actualmente i gràcies a les noves tecnologies està creixent a passos engegantits. Per a començar, és de vital importancia conéixer el sector tecnológic en este àmbit, la situaci´actual de les aplicacions móbils i la possible evolució que tinguen amb el pas del temps. Es realitzarà un análisis estratègic per mitjà de l’estudi del macroentorns a través d’un anàlis PESTEL, i del micrientorn a través d’un anàlisi DAFO. Es decidirá la ocalització de l’empresa i la seua forma jurídica més apropiada. També es fará un pla de màrqueting i un estudi economicofinancier per a completar el traball a realizar. Finalment, l’apartat de conclusión contindrà els aspectos més important de la creació de l’empresa i la seua futura utilitat. | es_ES |
dc.format.extent | 112 | es_ES |
dc.language | Español | es_ES |
dc.publisher | Universitat Politècnica de València | es_ES |
dc.rights | Reserva de todos los derechos | es_ES |
dc.subject | Plan de empresa | es_ES |
dc.subject | Economía colaborativa | es_ES |
dc.subject | Restauración en hogares | es_ES |
dc.subject | Aplicaciones móviles | es_ES |
dc.subject | Sector restauración | es_ES |
dc.subject | Business plan | es_ES |
dc.subject | App market | es_ES |
dc.subject.classification | ESTADISTICA E INVESTIGACION OPERATIVA | es_ES |
dc.subject.other | Grado en Administración y Dirección de Empresas-Grau en Administració i Direcció d'Empreses | es_ES |
dc.title | Plan de negocio para la creación de una empresa de prestación de servicios de restauración en hogares | es_ES |
dc.type | Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado | es_ES |
dc.rights.accessRights | Cerrado | es_ES |
dc.description.bibliographicCitation | Montoro Folgado, CP. (2018). Plan de negocio para la creación de una empresa de prestación de servicios de restauración en hogares. http://hdl.handle.net/10251/110746 | es_ES |
dc.description.accrualMethod | TFGM | es_ES |
dc.relation.pasarela | TFGM\78009 | es_ES |