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Detection of honey adulteration by conventional and real-time PCR

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Detection of honey adulteration by conventional and real-time PCR

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Sobrino-Gregorio, L.; Vilanova Navarro, S.; Prohens Tomás, J.; Escriche Roberto, MI. (2019). Detection of honey adulteration by conventional and real-time PCR. Food Control. 95:57-62. https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2018.07.037

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/111648

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Metadatos del ítem

Título: Detection of honey adulteration by conventional and real-time PCR
Autor: Sobrino-Gregorio, Lara Vilanova Navarro, Santiago Prohens Tomás, Jaime Escriche Roberto, Mª Isabel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Fecha difusión:
Fecha de fin de embargo: 2019-07-26
Resumen:
[EN] This work applies both conventional and real-time PCR DNA amplification techniques for detecting and quantifying rice molasses in honey. Different levels of adulteration were simulated (1, 2, 5, 10, 20, 50%) using ...[+]
Palabras clave: Honey authentication , Conventional-PCR , Real-time-PCR
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Control. (issn: 0956-7135 )
DOI: 10.1016/j.foodcont.2018.07.037
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://doi.org/10.1016/j.foodcont.2018.07.037
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2016-77702-R/ES/DISEÑO DE UN BIOSENSOR DE ADN BASADO EN TECNOLOGIA HFF-QCM PARA LA DETECCION DE SUSTANCIAS ADULTERANTES EN MIEL/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//AICO%2F2015%2F104/
Agradecimientos:
This study is part of part of the projects funded by the "Agencia Estatal de Investigacion" (AGL2016-77702-R) and by the "Generalitat Valenciana" (AICO/2015/104) of Spain, for which the authors are grateful.
Tipo: Artículo

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