- -

Volatile metabolite profiling reveals the changes in the volatile compounds of new spontaneously generated loquat cultivars

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Volatile metabolite profiling reveals the changes in the volatile compounds of new spontaneously generated loquat cultivars

Mostrar el registro completo del ítem

Besada, C.; Sanchez, G.; Gil, R.; Granell Richart, A.; Salvador, A. (2017). Volatile metabolite profiling reveals the changes in the volatile compounds of new spontaneously generated loquat cultivars. Food Research International. 100:234-243. doi:10.1016/j.foodres.2017.06.068

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/113505

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Volatile metabolite profiling reveals the changes in the volatile compounds of new spontaneously generated loquat cultivars
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario Mixto de Biología Molecular y Celular de Plantas - Institut Universitari Mixt de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] In recent years, the advantageous traits of three new loquat cultivars have drawn the attention of breeders and growers. All three have spontaneously arisen from the 'Algerie' cultivar: the new 'Xirlero' cultivar is ...[+]
Palabras clave: Loquat , Volatilome , Bud mutation , Chance seedling , Flavour
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Food Research International. (issn: 0963-9969 )
DOI: 10.1016/j.foodres.2017.06.068
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2017.06.068
Agradecimientos:
We thank Estaban Soler from the Cooperativa Agrıícola of Callosa d'Ensarrià. Metabolite profiling was conducted at the IBMCP's Metabomics Lab
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem