- -

An integrated approach for pineapple waste valorisation. Bioethanol production and bromelain extraction from pineapple residues

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

An integrated approach for pineapple waste valorisation. Bioethanol production and bromelain extraction from pineapple residues

Mostrar el registro completo del ítem

Seguí Gil, L.; Fito Maupoey, P. (2018). An integrated approach for pineapple waste valorisation. Bioethanol production and bromelain extraction from pineapple residues. Journal of Cleaner Production. 172:1224-1231. doi:https://doi.org/10.1016/j.jclepro.2017.10.284

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/115877

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: An integrated approach for pineapple waste valorisation. Bioethanol production and bromelain extraction from pineapple residues
Autor: Seguí Gil, Lucía Fito Maupoey, Pedro
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Waste management is critical for the food industry for which there is increasing interest in food waste valorisation processes. Pineapple waste, an abundant agro-industrial residue, is studied as a low-cost material ...[+]
Palabras clave: Pineapple waste , Valorisation , Bioethanol , Saccharification , Bromelain , Membrane separation
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Journal of Cleaner Production. (issn: 0959-6526 )
DOI: 10.1016/j.jclepro.2017.10.284
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.jclepro.2017.10.284
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem