- -

Obtaining antimicrobial bilayer starch and polyester-blend films with carvacrol.

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Obtaining antimicrobial bilayer starch and polyester-blend films with carvacrol.

Mostrar el registro completo del ítem

Requena-Peris, R.; Vargas, M.; Chiralt, A. (2018). Obtaining antimicrobial bilayer starch and polyester-blend films with carvacrol. Food Hydrocolloids. 83:118-133. doi:10.1016/j.foodhyd.2018.04.045

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/115879

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Obtaining antimicrobial bilayer starch and polyester-blend films with carvacrol.
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Bilayer films using polyester blends (P) and starch (S) were obtained and characterized, incorporating carvacrol as active compound. Carvacrol was incorporated by spraying it between melt blended and compression moulded ...[+]
Palabras clave: Starch , Polylactic acid , Polyhydroxybutyrate-co-hydroxyvalerate , Carvacrol , Packaging properties , Antibacterial properties
Derechos de uso: Embargado
Fuente:
Food Hydrocolloids. (issn: 0268-005X )
DOI: 10.1016/j.foodhyd.2018.04.045
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2018.04.045
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem