Mostrar el registro completo del ítem
Escriche Roberto, MI.; Juan Borras, MDS. (2018). Standardizing the analysis of phenolic profile in propolis. Food Research International. 106:834-841. doi:10.1016/j.foodres.2018.01.055
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/115882
Título: | Standardizing the analysis of phenolic profile in propolis | |||
Autor: | ||||
Entidad UPV: |
|
|||
Fecha difusión: |
|
|||
Resumen: |
[EN] The analysis of propolis is controversial, hampering the comparison of its biological properties and estimation of its commercial value. This work evaluates the effectiveness of combining maceration and ultrasonication ...[+]
|
|||
Palabras clave: |
|
|||
Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |||
Fuente: |
|
|||
DOI: |
|
|||
Editorial: |
|
|||
Versión del editor: | http://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.01.055 | |||
Agradecimientos: |
|
|||
Tipo: |
|