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Filippin, A.; Tada, ÉF.; Thomeo, J.; Mauro, M. (2018). Modeling and simulation of intermittent drying of high moisture foods. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 465-472. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7715
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/116762
Título: | Modeling and simulation of intermittent drying of high moisture foods | |
Autor: | Filippin, Ana Tada, Érika Fernanda Thomeo, João Mauro, Maria | |
Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] This study aimed at the modeling and simulation of intermittent drying to be applied to highly deformable moist foods such as apples. Mass transport modeling considered two stages: the first at 95, 85 and 75ºC air ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
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Fuente: |
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Editorial: |
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Versión del editor: | http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7715 | |
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