- -

Process of parboiling rice by microwave-assisted hot air fluidized bed technique

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Process of parboiling rice by microwave-assisted hot air fluidized bed technique

Mostrar el registro completo del ítem

Prachayawarakorn, S.; Saniso, E.; Swasdisewi, T.; Soponronnarit, S. (2018). Process of parboiling rice by microwave-assisted hot air fluidized bed technique. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 1615-1612. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7541

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/116815

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Process of parboiling rice by microwave-assisted hot air fluidized bed technique
Autor: Prachayawarakorn, Somkiat Saniso, E. Swasdisewi, T. Soponronnarit, S.
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] In this work the new process of producing parboiled rice (PB) by combinatintion of microwave and hot air fluidized bed (MWFB) was proposed and investigated. Results showed that the drying time was shorter with smaller ...[+]
Palabras clave: Parboiled rice , Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Fluidized bed , Microwave
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7541
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7541
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14,2018
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/TRF//DPG5980004/
Agradecimientos:
The authors express their sincere appreciation to The Office Of The Higher Education Commission (OHEC) and Yala Rajabhat Universisty (YRU), Thailand. Also, the authors thanks to The Thailand Research Fund (TRF) and The ...[+]
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem