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Experimental investigation of drying of malt bagasse

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Experimental investigation of drying of malt bagasse

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Zorzi, B.; Machry, K.; Krolow, P.; Moura, C.; Oliveira, E.; Rosa, G. (2018). Experimental investigation of drying of malt bagasse. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 1029-1034. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7785

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/116820

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Metadatos del ítem

Título: Experimental investigation of drying of malt bagasse
Autor: Zorzi, B. Machry, K. Krolow, P. Moura, C. Oliveira, E. Rosa, G.
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The aim of this work was to investigate the convective drying process of malt bagasse and to evaluate the influence of this process on the application of this residue as adsorbent in methylene blue removel by adsorption ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Malt bagasse , Adsorption
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7785
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7785
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14,2018
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

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