- -

Changing spray-dried lactose-whey protein isolate particle structure with drying conditions

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Changing spray-dried lactose-whey protein isolate particle structure with drying conditions

Mostrar el registro completo del ítem

De Souza Lima, R.; Gutierez, G.; Arlabosse, P.; Re, M. (2018). Changing spray-dried lactose-whey protein isolate particle structure with drying conditions. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 1567-1574. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7482

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/116845

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Changing spray-dried lactose-whey protein isolate particle structure with drying conditions
Autor:
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Spray drying has become not merely a drying process, but also an important tool for engineering solid structures, specially for multi-component feeds. In that way, it is important to know how the drying conditions and ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Spray drying , Solid structure , Porosity , Hollow particles
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7482
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7482
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14, 2018
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem