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Economic feasibility of freeze-drying to obtain powdered fruit

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Economic feasibility of freeze-drying to obtain powdered fruit

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Camacho Vidal, MM.; Casanova, MÁ.; Fenollosa Ribera, ML.; Ribal Sanchis, FJ.; Martínez-Lahuerta, JJ.; Martínez Navarrete, N. (2018). Economic feasibility of freeze-drying to obtain powdered fruit. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 827-834. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7479

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/117342

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Metadatos del ítem

Título: Economic feasibility of freeze-drying to obtain powdered fruit
Autor: Camacho Vidal, Mª Mar Casanova, Miguel Ángel Fenollosa Ribera, María Loreto Ribal Sanchis, Francisco Javier Martínez-Lahuerta, Juan José Martínez Navarrete, Nuria
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Centro de Investigación de Ingeniería Económica - Centre d'Investigació d'Enginyeria Econòmica
Universitat Politècnica de València. Facultad de Administración y Dirección de Empresas - Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Departamento de Economía y Ciencias Sociales - Departament d'Economia i Ciències Socials
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Fruit is a highly valuable food whose consumption should be encouraged. In addition, it would be desirable to design processes and products to channel the surplus and take advantage of the post-harvest losses that ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Freeze-drying , Spray-drying , Economic profitability , Production costs
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7479
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7479
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14, 2018
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2012-39103/ES/EFECTO DEL PROCESADO EN LA CALIDAD DEL POMELO EN POLVO Y EN LA BIODISPONIBILIDAD DE SUS COMPONENTES FUNCIONALES/
Agradecimientos:
The authors thank the Ministerio de Economía y Competitividad for the financial support given through the Project AGL 2012-39103.
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

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