Mostrar el registro completo del ítem
Luna-Flores, M.; Peña-Juarez, M.; Bello-Ramirez, A.; Telis-Romero, J.; Luna-Solano, G. (2018). Moisture sorption isotherms and isosteric heat sorption of habanero pepper (Capsicum chínense) dehydrated powder. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 927-934. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7637
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/117705
Título: | Moisture sorption isotherms and isosteric heat sorption of habanero pepper (Capsicum chínense) dehydrated powder | |
Autor: | Luna-Flores, Mario Peña-Juarez, Mariana Bello-Ramirez, Angélica Telis-Romero, Javier Luna-Solano, Guadalupe | |
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] Moisture sorption isotherms of the habanero pepper powder were determined using the Dynamic Vapor Sorption (DVS) method at 20, 25, 35, 45 and 55 °C in a range of water activity from 0.10 to 0.90 at which the processes ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
ISBN: |
|
|
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7637 | |
Título del congreso: |
|
|
Lugar del congreso: |
|
|
Fecha congreso: |
|
|
Tipo: |
|