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Thermodynamic model of freeze-drying of poultry breast using infrared thermography

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Thermodynamic model of freeze-drying of poultry breast using infrared thermography

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Tomás Egea, JÁ.; Castro Giráldez, M.; Fito Suñer, PJ. (2018). Thermodynamic model of freeze-drying of poultry breast using infrared thermography. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 187-194. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7756

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/117774

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Metadatos del ítem

Título: Thermodynamic model of freeze-drying of poultry breast using infrared thermography
Autor: Tomás Egea, Juan Ángel Castro Giráldez, Marta Fito Suñer, Pedro José
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Food dehydration is one of a main process to preserve meal. In order to optimaze a freeze-drying operation a physic model is needed to well describe the thermodynamic behaviors involved in this process. In this work, ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Freeze-drying , Thermodynamic model , Infrared thermography , Poultry
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7756
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7756
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14, 2018
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2016-80643-R/ES/UTILIZACION DE LAS PROPIEDADES DIELECTRICAS EN EL CONTROL DE LA CALIDAD Y DE LA SEGURIDAD DE LA CARNE DE AVE/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support from: the Spanish Ministerio de Economía, Industria y Competitividad, Programa Estatal de I+D+i orientada a los Retos de la Sociedad AGL2016-80643-R, Agencia Estatal de ...[+]
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

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