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Sakawulan, D.; Archer, R.; Borompichaichartkul, C. (2018). Enhancing antioxidant property of instant coffee by microencapsulation via spray drying. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 643-650. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7520
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/118009
Título: | Enhancing antioxidant property of instant coffee by microencapsulation via spray drying | |
Autor: | Sakawulan, Desi Archer, Richard Borompichaichartkul, Chaleeda | |
Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] This study is aimed to improve the antioxidant property of instant coffee by using microencapsulation technique and spray drying. Concentrated coffee extract was mixed with Konjac glucomannan hydrolysate (KGMH) and ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
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Versión del editor: | http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7520 | |
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