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The effect of ohmic heating pretreatment on drying of apple

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The effect of ohmic heating pretreatment on drying of apple

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Kutlu, N.; Yilmaz, MS.; Arslan, H.; Isci, A.; Sakiyan, O. (2018). The effect of ohmic heating pretreatment on drying of apple. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 1487-1494. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7375

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/118224

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Metadatos del ítem

Título: The effect of ohmic heating pretreatment on drying of apple
Autor: Kutlu, Naciye Yilmaz, Merve Silanur Arslan, Hicran Isci, Aslı Sakiyan, Ozge
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] In this study, effects of ohmic pretreatment on the drying rates and color kinetics of apple were investigated. Apple slices were treated at different electric field strengths (20-30 and 40 V/cm) at 60°C for 1 min. ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Ohmic heating , Kinetic models , Thin-layer models , Apple
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7375
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7375
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14,2018
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

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