Mostrar el registro completo del ítem
Silva-Norman, A.; López-Ortiz, A.; García-Valladares, O.; Pilatowsky-Figueroa, I.; Ramirez, JR. (2018). Effect of the solar dehydration on the antioxidant capacity and the content of flavonoids of the blackberry pulp (rubus spp). En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 1083-1090. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7843
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/118575
Título: | Effect of the solar dehydration on the antioxidant capacity and the content of flavonoids of the blackberry pulp (rubus spp) | |
Autor: | Silva-Norman, Azucena López-Ortiz, Anabel García-Valladares, Octavio Pilatowsky-Figueroa, Isaac Ramirez, J. R. | |
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] Technical performance of two solar drying technologies was evaluated: Solar Greenhouse Drying (SGD) with auxiliary heating system, and Direct Solar Drying (DSD) in order to evaluate its effect on antioxidant activity ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
ISBN: |
|
|
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7843 | |
Título del congreso: |
|
|
Lugar del congreso: |
|
|
Fecha congreso: |
|
|
Tipo: |
|