Mostrar el registro completo del ítem
Bankole, V.; Souza, C.; Oliveira, W. (2018). Spray dried proliposomes of Rosmarinus officinalis polyphenols: a quality by design approach. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 1099-1106. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7859
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/118576
Título: | Spray dried proliposomes of Rosmarinus officinalis polyphenols: a quality by design approach | |
Autor: | ||
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] Harnessing the benefits of rosemary polyphenols is limited by variability in their physicochemical properties. These limitations may be overcome by encapsulation in systems possessing hydro-lipophilic centers thereby ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
ISBN: |
|
|
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7859 | |
Título del congreso: |
|
|
Lugar del congreso: |
|
|
Fecha congreso: |
|
|
Tipo: |
|