- -

Salting kinetics, salt diffusivities and proximate composition in osmotically dehydrated Pirarucu muscle

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Salting kinetics, salt diffusivities and proximate composition in osmotically dehydrated Pirarucu muscle

Mostrar el registro completo del ítem

Barretto, T.; Betiol, L.; Bellucci, ER.; Telis-Romero, J.; Barretto, AC. (2018). Salting kinetics, salt diffusivities and proximate composition in osmotically dehydrated Pirarucu muscle. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 1599-1606. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7532

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/118581

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Salting kinetics, salt diffusivities and proximate composition in osmotically dehydrated Pirarucu muscle
Autor: Barretto, Tiago Betiol, Lilian Bellucci, Elisa Rafaella Telis-Romero, Javier Barretto, Andrea Carla
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Pirarucu (Arapaima gigas Schinz) farming has been encouraged and, among meat preservation techniques, the salting process is a relatively simple and low-cost method. The objective of this work was to study the sodium ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Pirarucu , Arapaima gigas Schinz , Salt diffusion coefficients , Brine
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7532
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7532
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14, 2018
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem