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Effect of ultrasound transducer design on the acoustically-assisted supercritical fluid extraction of antioxidants from oregano

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Effect of ultrasound transducer design on the acoustically-assisted supercritical fluid extraction of antioxidants from oregano

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Santos-Zea, L.; Antunes-Ricardo, M.; Gutierrez-Uribe, J.; Garcia-Perez, J.; Benedito Fort, JJ. (2018). Effect of ultrasound transducer design on the acoustically-assisted supercritical fluid extraction of antioxidants from oregano. Ultrasonics Sonochemistry. 47:47-56. https://doi.org/10.1016/j.ultsonch.2018.04.019

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/120334

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Título: Effect of ultrasound transducer design on the acoustically-assisted supercritical fluid extraction of antioxidants from oregano
Autor: Santos-Zea, L Antunes-Ricardo, M. Gutierrez-Uribe, J.A. Garcia-Perez, J.V. Benedito Fort, José Javier
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Power ultrasound is applied in food technology to intensify extraction processes, due to the phenomena ultrasonic energy induces in the medium, enhancing mass transfer. The purpose of this work was the acoustic ...[+]
Palabras clave: Acoustically assisted extraction , Antioxidants , Phenolics , Supercritical fluids , Transducer , Ultrasound
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Ultrasonics Sonochemistry. (issn: 1350-4177 )
DOI: 10.1016/j.ultsonch.2018.04.019
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://doi.org/10.1016/j.ultsonch.2018.04.019
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//PROMETEOII%2F2014%2F005/ES/Alimentos saludables y competitivos: intensificación de procesos de obtención%2Fpreservación de compuestos bioactivos. Secado e inactivación microbiana/enzimática asistida por ultrasonidos/
Agradecimientos:
This work was supported by the PROMETEOII\2014\005 project financed by the Generalitat Valenciana (Conselleria d'Educacio, Cultura i Esport, Valencia, Spain).
Tipo: Artículo

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