- -

Evaluation of germplasm in Solanum section Lycopersicon for tomato taste improvement

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Evaluation of germplasm in Solanum section Lycopersicon for tomato taste improvement

Mostrar el registro completo del ítem

Galiana Balaguer, L.; Ibañez, G.; Cebolla Cornejo, J.; Roselló Ripollés, S. (2018). Evaluation of germplasm in Solanum section Lycopersicon for tomato taste improvement. Turkish Journal of Agriculture and Forestry. 42(5):309-321. https://doi.org/10.3906/tar-1712-61

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/121819

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Evaluation of germplasm in Solanum section Lycopersicon for tomato taste improvement
Autor: Galiana Balaguer, Luis Ibañez, G. Cebolla Cornejo, Jaime Roselló Ripollés, Salvador
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Universitat Politècnica de València. Departamento de Producción Vegetal - Departament de Producció Vegetal
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Conservación y Mejora de la Agrodiversidad Valenciana - Institut Universitari de Conservació i Millora de l'Agrodiversitat Valenciana
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The genetic potential of accessions from Solanum section Lycopersicon (S. lycopersicum L., S. lycopersicum var. cerasiforme, S pimpinelhfolium L., and S. habrochaites Knaap & Spooner) for breeding tomato taste has ...[+]
Palabras clave: Environment , Genotype x environment , Organic acids , Organoleptic quality , Sugars
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Turkish Journal of Agriculture and Forestry. (issn: 1300-011X )
DOI: 10.3906/tar-1712-61
Editorial:
Scientific and Technological Research Council of Turkey
Versión del editor: http://doi.org/10.3906/tar-1712-61
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MEC//AGL2005-08083-C03-01/ES/MEJORA DE LA CALIDAD ORGANOLEPTICA Y NUTRITIVA DEL TOMATE/
Agradecimientos:
This research was partially financed by the Spanish Ministry of Science and Innovation (MICINN) (project AGL2005-08083-C03-01). The authors appreciate the development and kind cessions of the packages used to perform ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem