- -

EFECTO ANTIBACTERIANO DE FILMS DE ALMIDÓN CON ÁCIDOS FENÓLICOS: APLICACIÓN EN MATRICES ALIMENTARIAS

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

EFECTO ANTIBACTERIANO DE FILMS DE ALMIDÓN CON ÁCIDOS FENÓLICOS: APLICACIÓN EN MATRICES ALIMENTARIAS

Show full item record

González Guevara, RE. (2019). EFECTO ANTIBACTERIANO DE FILMS DE ALMIDÓN CON ÁCIDOS FENÓLICOS: APLICACIÓN EN MATRICES ALIMENTARIAS. http://hdl.handle.net/10251/124843

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/124843

Files in this item

Item Metadata

Title: EFECTO ANTIBACTERIANO DE FILMS DE ALMIDÓN CON ÁCIDOS FENÓLICOS: APLICACIÓN EN MATRICES ALIMENTARIAS
Author:
Director(s): Atarés Huerta, Lorena María Chiralt Boix, Mª Amparo Ordoñez Lagos, Ramón
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Read date / Event date:
2019-07-23
Issued date:
Abstract:
[ES] Actualmente alrededor de la mitad de los desechos plásticos son envases, siendo el sector alimentario de los mayores consumidores y responsables de la problemática medioambiental. El almidón es un material biodegradable ...[+]


[EN] Currently, about half of plastic waste is packaging, and the food sector is the largest plastic consumer, hence it is highly responsible for environmental problems. Starch is a low cost film-forming biodegradable ...[+]
Subjects: Films activos , almidón , acido cinámico , acido ferúlico , actividad antibacteriana , matrices alimentarias. , Active films , starch , cinnamic acid , ferulic acid , antibacterial activity , dietary matrices.
Copyrigths: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
degree: Máster Universitario en Ciencia e Ingeniería de los Alimentos-Màster Universitari en Ciencia i Enginyeria dels Aliments
Type: Tesis de máster

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record