- -

INFLUENCIA DE FACTORES INHERENTES AL ALIMENTO Y AL INDIVIDUO SOBRE LA DIGESTIBILIDAD DE LÍPIDOS DE ORIGEN VEGETAL

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

INFLUENCIA DE FACTORES INHERENTES AL ALIMENTO Y AL INDIVIDUO SOBRE LA DIGESTIBILIDAD DE LÍPIDOS DE ORIGEN VEGETAL

Show full item record

Paz Yépez, CA. (2019). INFLUENCIA DE FACTORES INHERENTES AL ALIMENTO Y AL INDIVIDUO SOBRE LA DIGESTIBILIDAD DE LÍPIDOS DE ORIGEN VEGETAL [Tesis doctoral]. Universitat Politècnica de València. https://doi.org/10.4995/Thesis/10251/125474

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/125474

Files in this item

Item Metadata

Title: INFLUENCIA DE FACTORES INHERENTES AL ALIMENTO Y AL INDIVIDUO SOBRE LA DIGESTIBILIDAD DE LÍPIDOS DE ORIGEN VEGETAL
Author: Paz Yépez, Carolina Alicia
Director(s): Andrés Grau, Ana María Heredia Gutiérrez, Ana Belén
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Read date / Event date:
2019-07-19
Issued date:
Abstract:
[ES] Los lípidos en la alimentación del ser humano son esenciales para lograr una homeostasis en el individuo. Las propiedades fisicoquímicas de los lípidos están condicionadas por el origen y su estructura, determinando ...[+]


[CA] Els lípids en l'alimentació de l'ésser humà resulta essencial per a aconseguir una homeostasis en l'individu. Les propietats fisicoquímiques dels lípids estan condicionades per l'origen i la seua estructura, determinant ...[+]


[EN] Lipids in the diet of human beings are essential to achieve a correct homeostasis in the individual. The physicochemical properties of lipids are conditioned by the origin and the structure, determining its interaction ...[+]
Subjects: Digestión in vitro , Insuficiencia Pancreática Exocrina , Fibrosis Quística , Chía , Frutos secos , Chocolate , Productos de panadería , Lipólisis , Proteólisis , Ácidos grasos libres , Compuestos bioactivos , Dosis Optima teórica.
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
DOI: 10.4995/Thesis/10251/125474
Publisher:
Universitat Politècnica de València
Project ID:
info:eu-repo/grantAgreement/EC/H2020/643806/EU/Innovative approach for self-management and social welfare of Cystic Fibrosis patients in Europe: development, validation and implementation of a telematics tool./
Thanks:
La presente tesis doctoral ha sido desarrollada en el marco del proyecto multidisciplinar “Innovative approach for self-management and social welfare of cystic fibrosis patients in europe: development, validation and ...[+]
Type: Tesis doctoral

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record