- -

High power ultrasound as a nonthermal technology for microbial and enzymatic inactivation of juices

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

High power ultrasound as a nonthermal technology for microbial and enzymatic inactivation of juices

Show full item record

Tarasyuk, S. (2019). High power ultrasound as a nonthermal technology for microbial and enzymatic inactivation of juices. http://hdl.handle.net/10251/129073

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/129073

Files in this item

Item Metadata

Title: High power ultrasound as a nonthermal technology for microbial and enzymatic inactivation of juices
Author: Tarasyuk, Sofiya
Director(s): Clemente Polo, Gabriela Cárcel Carrión, Juan Andrés
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Read date / Event date:
2019-09-25
Issued date:
Abstract:
[ES] Las tecnologías térmicas son las más utilizadas para garantizar la seguridad alimentaria de los zumos de frutas. No obstante, el uso de temperaturas elevadas tiene efectos negativos, como la disminución del valor ...[+]


[EN] Thermal techniques are the most widely used to ensure food safety of fruit juices. Nevertheless, the use of high temperature has negative effects, such as nutritional value decrease or the changesin organoleptic ...[+]
Subjects: Ultrasonidos de potencia , Inactivación no térmica , Zumo de fruta , Inactivación microbiana , Inactivación enzimática , High power ultrasound , Non-thermal inactivation , Fruit juice , Microbial inactivation , Enzymatic inactivation
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Máster Universitario en Gestión de la Seguridad y Calidad Alimentaria-Màster Universitari en Gestió de la Seguretat i Qualitat Alimentària
Type: Tesis de máster

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record