- -

Slow Food, Centro Gastronómico en La Albufera

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Slow Food, Centro Gastronómico en La Albufera

Show full item record

Ferrer Sarmiento, T. (2018). Slow Food, Centro Gastronómico en La Albufera. http://hdl.handle.net/10251/135885

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/135885

Files in this item

Item Metadata

Title: Slow Food, Centro Gastronómico en La Albufera
Author: Ferrer Sarmiento, Tatiana
Director(s): Salazar Fraile, Carlos
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Proyectos Arquitectónicos - Departament de Projectes Arquitectònics
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Arquitectura - Escola Tècnica Superior d'Arquitectura
Read date / Event date:
2018-09-24
Issued date:
Abstract:
[ES] Se busca generar un espacio donde transmitir conocimientos culinarios siguiendo la filosofía Slow Food. Se desarrollan una serie de estancias destinadas al aprendizaje en los edificios que compone La Trilladora ...[+]


[EN] The main idea is to generate a space where culinary knowledge can be transmitting by following the Slow Food philosophy. Some spaces for learning are developed in La Trilladora existing buildings, in a direct ...[+]
Subjects: Centro Gastronómico , Albufera , Lago , Taller2 , Proyectos , GrupoE , Inglés , Slow Food , Landscape , Culinary center
Copyrigths: Cerrado
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Máster Universitario en Arquitectura-Màster Universitari en Arquitectura
Type: Tesis de máster

Location


 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record