- -

CONVIVIUM. Centro gastronómico Slow Food en la Albufera, Valencia

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

CONVIVIUM. Centro gastronómico Slow Food en la Albufera, Valencia

Show full item record

Lastra Fernández, MA. (2018). CONVIVIUM. Centro gastronómico Slow Food en la Albufera, Valencia. http://hdl.handle.net/10251/135912

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/135912

Files in this item

Item Metadata

Title: CONVIVIUM. Centro gastronómico Slow Food en la Albufera, Valencia
Author:
Director(s): Salazar Fraile, Carlos
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Proyectos Arquitectónicos - Departament de Projectes Arquitectònics
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Arquitectura - Escola Tècnica Superior d'Arquitectura
Read date / Event date:
2018-07-23
Issued date:
Abstract:
[ES] Centro gastronómico en La Albufera cuya actividad principal será escuela de cocina, restaurante y centro cultural. Tomando como referente la geometria en planta del Parque Natural de la Albufera, el proyecto se ...[+]


[EN] Gastronomy centre in La Albufera which main programme will be cooking school, restaurant and cultural centre. Based on the geometry of La Albufera Natural Park, the project has been structured through a main canal ...[+]
Subjects: CONVIVIUM , Paisaje , Gastronomía , Escuela , Restaurante , TFM , Slow food , Albufera , Canal , Landscape , Gastronomy , School , Restaurant
Copyrigths: Cerrado
degree: Máster Universitario en Arquitectura-Màster Universitari en Arquitectura
Type: Tesis de máster

Location


 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record