- -

Escuela de cocina y restaurante Slow Food en El Palmar

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Escuela de cocina y restaurante Slow Food en El Palmar

Show full item record

Climent Salvador, A. (2019). Escuela de cocina y restaurante Slow Food en El Palmar. http://hdl.handle.net/10251/137217

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/137217

Files in this item

Item Metadata

Title: Escuela de cocina y restaurante Slow Food en El Palmar
Author:
Director(s): Campos González, Carlos Salvador Luján, Nuria
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Proyectos Arquitectónicos - Departament de Projectes Arquitectònics
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Arquitectura - Escola Tècnica Superior d'Arquitectura
Read date / Event date:
2019-09-25
Issued date:
Abstract:
[ES] El proyecto se ubica en un lugar como es El Palmar, con una larga historia y tradición del arroz, y situándonos junto a la Trilladora del Tocaio, un edificio singular dentro del sistema productivo de este alimento. ...[+]


[EN] The project is located in El Palmar, a place with a long history and tradition of rice and stands next to the "Trilladora del Tocaio", a unique building within the productive system of this food. The idea of the project ...[+]
Subjects: Paisaje , Arquitectura , Rehabilitación , Arroz , Escuelas de cocina , Restaurantes , Albufera , El Palmar , Naturaleza , Madera , Landscape , Architecture , Rehabilitation , Rice , Cooking schools , Restaurants , Nature , Wood
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
degree: Máster Universitario en Arquitectura-Màster Universitari en Arquitectura
Type: Tesis de máster

Location


 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record