- -

El espacio de trabajo colaborativo: Caso de estudio

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

El espacio de trabajo colaborativo: Caso de estudio

Show full item record

Gadea Sancho, P. (2018). El espacio de trabajo colaborativo: Caso de estudio. http://hdl.handle.net/10251/140077

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/140077

Files in this item

Item Metadata

Title: El espacio de trabajo colaborativo: Caso de estudio
Author: Gadea Sancho, Pedro
Director(s): Alvarez Isidro, Eva María Gómez Alfonso, Carlos José
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Proyectos Arquitectónicos - Departament de Projectes Arquitectònics
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Arquitectura - Escola Tècnica Superior d'Arquitectura
Read date / Event date:
2018-10-25
Issued date:
Abstract:
[ES] La arquitectura con su herramienta tan poderosa como es el diseño, puede crear prácticamente cualquier edificio, y sin ser menos despreciable, el diseñar un edificio administrativo o de oficinas, ya que el diseño en ...[+]


[EN] The architecture with its powerful tool such as design, can create virtually any building, and without being less despicable, the design of an administrative building or offices, since the design in this type of ...[+]
Subjects: Collaborative spaces , Espacio colaborativo , Arquitectura , Oficina , Coworking , Architecture , Office
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Grado en Fundamentos de la Arquitectura-Grau en Fonaments de l'Arquitectura
Type: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

Location


 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record