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Drying and storage of olive leaf extracts. Influence on polyphenols stability

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Drying and storage of olive leaf extracts. Influence on polyphenols stability

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Ahmad-Qasem Mateo, MH.; Ahmad-Qasem, B.; Barrajon-Catalan, E.; Micol-Molina, V.; Carcel Carrión, JA.; García Pérez, JV. (2016). Drying and storage of olive leaf extracts. Influence on polyphenols stability. Industrial Crops and Products. 79:232-239. https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2015.11.006

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/140816

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Metadatos del ítem

Título: Drying and storage of olive leaf extracts. Influence on polyphenols stability
Autor: Ahmad-Qasem Mateo, Margarita Hussam Ahmad-Qasem, B. Barrajon-Catalan, Enrique Micol-Molina, Vicente Carcel Carrión, Juan Andrés García Pérez, José Vicente
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] There is an increasing demand for natural antioxidants in the food, cosmetics and pharmaceutical industries which has led to the search not only for natural extracts but also for strategies with which to increase ...[+]
Palabras clave: Olive leaf , Dehydration , Storage , Antioxidant capacity , Total phenolic content , Oleuropein
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Industrial Crops and Products. (issn: 0926-6690 )
DOI: 10.1016/j.indcrop.2015.11.006
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2015.11.006
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//PROMETEO%2F2012%2F007/
...[+]
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//PROMETEO%2F2012%2F007/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//ACOMP%2F2013%2F93/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2011-29857-C03-03/ES/FOODOMICS EVALUATION OF DIETARY POLYPHENOLS AGAINST COLON CANCER USING IN-VITRO AND IN-VIVO MODELS/
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2015-67995-C3-1-R/ES/NUTRACEUTICOS DE 2ª GENERACION DE PLANTAS COMESTIBLES BASADOS EN EXTRACTOS POLIFENOLICOS MODULADORES DEL METABOLISMO ENERGETICO: APLICACIONES EN LA PREVENCION DE LA OBESIDAD/
info:eu-repo/grantAgreement/ISCIII//CB12%2F03%2F30038/ES/CIBERobn. Fisiopatologia de la Obesidad y la Nutricion/
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//DPI2012-37466-C03-03/ES/APLICACION DE LOS ULTRASONIDOS DE POTENCIA EN LA INTENSIFICACION DE PROCESOS DE SECADO A BAJA TEMPERATURA. ANALISIS DEL PROCESO Y EFICACIA ENERGETICA/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//PROMETEOII%2F2014%2F005/ES/Alimentos saludables y competitivos: intensificación de procesos de obtención%2Fpreservación de compuestos bioactivos. Secado e inactivación microbiana/enzimática asistida por ultrasonidos/
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Agradecimientos:
The authors thank the Generalitat Valenciana (PROMETEOII/2014/005, PROMETEO/2012/007 and ACOMP/2013/93) for its financial support. M.H. Ahmad Qasem was the recipient of a fellowship from the Ministerio de Educacion, Cultura ...[+]
Tipo: Artículo

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