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Photoactivated chlorophyllin-based gelatin films and coatings to prevent microbial contamination of food products

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Photoactivated chlorophyllin-based gelatin films and coatings to prevent microbial contamination of food products

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Lopez-Carballo, G.; Hernandez-Munoz, R.; Gavara Clemente, R.; Ocio, M. (2008). Photoactivated chlorophyllin-based gelatin films and coatings to prevent microbial contamination of food products. International Journal of Food Microbiology. 126(1):65-70. https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2008.05.002

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/140949

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Título: Photoactivated chlorophyllin-based gelatin films and coatings to prevent microbial contamination of food products
Autor: Lopez-Carballo, Gracia Hernandez-Munoz, R. Gavara Clemente, Rafael Ocio, M.J.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The aim of this work was to develop antimicrobial photosensitizer-containing edible films and coatings based on gelatin as the polymer matrix. incorporating sodium magnesium chlorophyllin (E-140) and sodium copper ...[+]
Palabras clave: Active packaging , Antimicrobial packaging , Food safety , Porphyrins , Foodborne pathogens
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
International Journal of Food Microbiology. (issn: 0168-1605 )
DOI: 10.1016/j.ijfoodmicro.2008.05.002
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2008.05.002
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//GV04B-194/
info:eu-repo/grantAgreement/MICYT//AGL2003-07326-C02-01/ES/Desarrollo de sistemas de envasado compatibles con las tecnologíasn emergentes de conservación de alimentos y su impacto sobre la seguridad alimentaria/
Agradecimientos:
The authors would like to thank I. Galdeano for technical support. They are also grateful for the financial support of the Generalitat Valenciana (Project GV04B-194) and the Spanish Ministry of Education and Science (project ...[+]
Tipo: Artículo

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