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Fulladosa, E.; Austrich, A.; Muñoz, I.; Guerrero, L.; Benedito Fort, JJ.; Lorenzo, J.; Gou, P. (2018). Texture characterization of dry-cured ham using multi energy X-ray analysis. Food Control. 89:46-53. https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2018.01.020
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/141959
Título: | Texture characterization of dry-cured ham using multi energy X-ray analysis | |
Autor: | Fulladosa, E. Austrich, A. Muñoz, I Guerrero, L. Lorenzo, J.M Gou, P. | |
Entidad UPV: |
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Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] Multi energy X-ray sensors are able to differentiate and quantify X-rays of different energies. In contrast to conventional sensors, which simply record the overall energy of the X-rays whatever the energy of x-rays ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
Fuente: |
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DOI: |
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Editorial: |
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Versión del editor: | https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2018.01.020 | |
Código del Proyecto: |
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